Hoe werkt effectieve zonwering?
Hoe werkt effectieve zonwering?
Warmtewerend in de zomer, isolerend in de winter, sfeer creërend in elk seizoen

Warmtewerend in de zomer

 

 

Verosol is al 50 jaar functioneel de beste binnenzonwering. In 1963 doet Cornelis Verolme een revolutionaire uitvinding: gemetalliseerd doek als binnenzonwering. Hiermee blijft het binnen in de zomer koel en in de winter warm. Verolme legt zo de basis voor de superieure producten van Verosol. In veel moderne woningen is het in de zomer onaangenaam warm. Zonlicht komt door grote ramen naar binnen en zorgt voor opwarming. Door de goede isolatie is deze warmte vaak moeilijk weg te ventileren. De oplossing is Verosol binnenzonwering. Het gemetalliseerde doek voorkomt namelijk de opwarming.

  • Aluminiumlaag op het doek weerkaatst zonlicht
  • Warmte blijft buiten
  • In de zomer genieten van een aangenaam koel huis

Isolerend in de winter

 

 

Zelfs met gebruik van HR glas verliezen ook moderne woningen veel warmte via de ramen. Verosol binnenzonwering zorgt voor meer comfort in huis, ook tijdens lange koude winternachten. Het gemetalliseerde doek isoleert optimaal, waardoor meer warmte binnen blijft. Bovendien valt er zo veel energie te besparen, tot wel 25 procent.

  • Gemetalliseerde doek werkt als isolator
  • Minder warmteverlies, meer comfort
  • Lagere energiekosten

Sfeercreërend in elk seizoen

 

Fel zonlicht kan erg hinderlijk zijn, bijvoorbeeld tijdens het televisiekijken of het werken achter de computer. Verosol biedt dé oplossing: binnenzonwering die scherp zonlicht filtert én het contact met buiten behoudt. Zo creëer je direct sfeer in huis.

Wat bepaalt of je door textiel kunt kijken? Vooral het licht dat langs het garen door de zonwering dringt. Dit diffuse licht veroorzaakt verblinding. Het gemetalliseerde doek van Verosol blokt juist dit diffuse licht. De aluminiumlaag bedekt de garens van het textiel volledig. Er kan geen licht meer door het garen, maar alleen door de open weefstructuur van de stof. Het resultaat: wel uitzicht, maar geen last van hinderlijk licht. En ook belangrijk: geen inkijk overdag. De transparantie van het doek kan afgestemd worden op de gewenste privacy. Verosol creëert sfeer in huis met modieuze kleuren, stoffen, dessins en een complete assortiment plissés, rolgordijnen, panelen, lamellen, jaloezieën en gordijnstoffen. Bovendien biedt Verosol alle comfort: de bediening is niet alleen manueel, maar ook gemotoriseerd en met afstandsbediening.

  • Gemetalliseerd doek filtert diffuus licht
  • Geen last van verblinding
  • Geen inkijk, wel uitzicht
  • Verschillende transparanties voor de gewenste privacy
Deze website gebruikt cookies. Als u doorgaat gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees hier meer over