Producten

Rolgordijnen van Verosol maken uw kamers compleet. Deze rolgordijnen zijn mooi, elegant en sfeervol. Daarnaast zijn ze zeer functioneel. Een veel voorkomend probleem in de zomer is dat het erg warm wordt in huis. Met rolgordijnen van Verosol blijft de warmte echter buiten. Bovendien wordt hinderlijk lichtinval tegengehouden. In de winter gebeurt het tegenovergestelde. Kou wordt buiten gelaten en warmte blijft juist binnenshuis. Dit resulteert in energiebesparing. Verosol biedt u een totaaloplossing op het gebied van rolgordijnen.

Contact met uw dealer

Rolgordijnen zonder verlies van zicht

Met rolgordijnen van Verosol kunt u niet alleen ongewenst licht buiten houden en een aangename temperatuur creëren. U behoudt ook het zicht met de buitenwereld. Bij Verosol kunt u namelijk de exacte materiaalsoort uitkiezen waarvan uw rolgordijn wordt gemaakt. U heeft de keuze uit ultra-transparant, transparant, half transparant, ondoorzichtig, verduisterend, SilverScreen en EnviroScreen 802. Elke soort materiaal heeft zijn eigen zonwerende waarden, wat inhoudt dat iedere variant een andere mate van licht en warmte doorlaat. Op deze manier kunt u rolgordijnen selecteren die perfect bij uw kamers passen. Een gedeelte van ons assortiment aan rolgordijnen vindt u hier:

 

Verosol rolgordijnen

Rolgordijnen zijn essentieel, gezien u er dagelijks baat bij heeft. Het is daarom belangrijk dat u rolgordijnen koopt waar u volledig tevreden over bent. U kunt bij één van de vele verkooppunten advies krijgen over welk rolgordijnen die het meest geschikt zijn voor u. Bekijk daarvoor de pagina met onze verkooppunten. Bovendien kunt u ook online advies krijgen door deze pagina te bezoeken. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag een geschikt rolgordijn uit te kiezen.

Deze website gebruikt cookies. Als u doorgaat gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees hier meer over