Producten

Plisségordijnen

Geschikt voor iedere ruimte

Plisségordijnen bieden u een combinatie van jaloeziën en gordijnen. De plisségordijn heeft een zigzagvorm en worden ook vaak vergelijken met een vouwgordijn. Dit soort gordijnen zijn geschikt voor iedere ruimte. Niet alleen kunt u ze gebruiken voor de reguliere ramen, ook voor driehoekramen, schuine ramen en serres kunnen plisségordijnen u dé uitkomst bieden. Buiten het functionele doel van gordijnen heeft het gehele assortiment van Verosol een zeer stijlvol en modern design. De plisségordijnen van Verosol zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en vormen, zodat wij u altijd de perfecte oplossing kunnen bieden.

Contact met uw dealer

Plisségordijnen van Verosol

Net als bij het overige assortiment van Verosol is er ook bij de plisségordijnen een aluminiumlaagje op het materiaal aangebracht. Dit gemetaliseerde gedeelte op het doek zorgt ervoor dat de warmte in de zomer buiten blijft. In de winter heeft dit laagje een vice versa werking en behoudt de warmte in de ruimte. Het eindresultaat hiervan is dat de gordijnen een energiebesparende werking hebben. Hieronder vindt u ons aanbod plisségordijnen terug:

 

Verosol plisségordijnen

Verosol plisségordijnen zijn geschikt voor ieder interieur. Naast de verschillende kleuren kunnen wij de doeken leveren in twee transparanties: transparant en semi-transparant. Op deze manier kan Verosol u een oplossing op maat verstrekken. Voor vrijblijvend advies kunt u terecht bij een van onze verkooppunten. Voordat u in gesprek gaat met onze ervaren adviseurs, kunt u zich alvast verdiepen in wat wij zoal te bieden hebben. Via onze Adviestool kunt u uw wensen en behoeften opgeven, om zo het aanbod wat af te kaderen en u op weg te helpen in uw uiteindelijke keuze.

Deze website gebruikt cookies. Als u doorgaat gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees hier meer over