Producten

Paneelgordijnen

Modern en stijlvol

Paneelgordijnen van Verosol zijn geschikt voor ieder huis of iedere werkruimte. Door middel van een railsysteem kunt u de hangende stroken stof zeer eenvoudig verschuiven. Afhankelijk van de door u gekozen bediening kunt u de panelen naar links of naar rechts schuiven. Ook kunt u er voor kiezen om de panelen naar elkaar toe te schuiven. Naast de eenvoudige besturing zijn de panelen ook nog eens modern vormgegeven, wat een stijlvolle uitstraling verzorgd. Bovendien is de stof beschikbaar in zeer veel verschillende kleuren, waardoor u de paneelgordijnen perfect binnen uw interieur kan laten passen.

Contact met uw dealer

Paneelgordijnen naar uw wens

Paneelgordijnen van Verosol hebben naast het gemak en het mooie design nog een groot pluspunt. U heeft namelijk de keuze uit veel verschillende materialen. Het bijzondere van deze stoffen is dat elk soort textiel een andere hoeveelheid warmte en licht doorlaat. Dit komt door de flinterdunne metaallaag, die op de achterzijde van de stof aangebracht is. Hierdoor bent u in staat een textielsoort te kiezen die het beste bij uw woning of werkruimte past. Houdt u bijvoorbeeld van een lichte ruimte, dan kunt u kiezen voor een transparante stof. Wilt u liever een donkere ruimte, dan kunt u kiezen voor paneelgordijnen met meer een verduisterende stof. De mate van transparantheid heeft geen invloed op de mate van privacy. Door de speciale stof wordt inkijk van buitenaf onmogelijk gemaakt. Kijkt u eens bij ons S-line paneelgordijnen:

 

Paneelgordijnen van Verosol

Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt om de hoeveelheid warmte en licht dat binnenkomt te reguleren. Het is echter van cruciaal belang dat u paneelgordijnen kiest die geschikt zijn voor uw woning of werkruimte. Verosol adviseert u daarom graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt daarom altijd advies krijgen bij één van onze zonwering dealers. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen door ons bellen via +31 545 46 45 45 of te e-mailen via info@verosol.nl.

Deze website gebruikt cookies. Als u doorgaat gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees hier meer over