Producten

Jaloezieën van Verosol zorgen voor een stijlvolle toevoeging in uw interieur. Niet alleen hebben de Verosol-jaloezieën een moderne uitstraling, maar brengen ook veel voordelen met zich mee. Ruimtes met een hoge luchtvochtigheid vormen geen probleem. Doordat er alleen aluminium profielen in onze producten zijn verwerkt, kunnen de jaloezieën in alle denkbare ruimtes gebruikt worden. Daarbij waarborgen wij onze hoogstaande kwaliteit. Wij gaan te werk met duurzame en gedegen materialen. Bovendien zijn wij ISO 9001 gecertificeerd, wat ervoor zorgt dat wij klanttevredenheid en kwaliteit voorop stellen. Dit betekent dat u 3 jaar garantie heeft op de jaloezieën van Verosol.

Contact met uw dealer

Jaloezieën van Verosol

Verosol is de specialist in maatwerkoplossingen voor ieder probleem op gebied van binnenzonwering. Wij streven ernaar om stijlvolle, vernieuwende en duurzame oplossingen te leveren voor lichtreflectie- en warmtevraagstukken. Vanzelfsprekend hoort hier een uitgebreid assortiment bij. Ook jaloezieën zijn goed vertegenwoordigd in ons assortiment. Bekijkt u eens onze Design Milano jaloezieën.Bij een standaard jaloezie zijn de kantelstang en de koordrem van elkaar gescheiden. De Milano heeft echter maar één stang ter bediening van de jaloezieën.

 

Verosol jaloezieën online

Online vindt u diverse benodigde informatie die u wilt weten voor aanschaf uw jaloezieën. U kunt onze brochure downloaden om u te kunnen verdiepen in ons assortiment en de producteigenschappen. Ook via onze Adviestool kunt u zich voorbereiden op de eventuele aanschaf. Hier kunt u een stappenplan doorlopen om zo te ontdekken hoeveel energie u kunt besparen. Ook kunnen we u hier alvast vertellen hoeveel graden koeler uw huis kan zijn met behulp van Verosol-producten. Naast deze online voorbereidingen staan we u graag te woord in één van onze verkooppunten. Hier kunnen onze adviseurs u voorzien van vrijblijvend advies. Zo kunt u alle mogelijkheden op gebied van jaloezieën goed overwegen en komen wij gezamenlijk tot de perfect passende oplossing.

Deze website gebruikt cookies. Als u doorgaat gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees hier meer over