Producten

Gordijnen

Kwaliteit en stijl staat voorop

Gordijnen of andere soorten zonwering zijn essentieel voor iedere ruimte. Verosol heeft een zeer uiteenlopend assortiment gordijnen, zodat u altijd de meest geschikte raamdecoratie voor de desbetreffende ruimte kunt selecteren. De gordijnen zijn allen van topkwaliteit. Dit ziet u direct terug in de materialen die door Verosol toegepast worden. Niet alleen zijn de doeken robuust, maar zijn ook de profielen van hoogwaardige kwaliteit. Op deze manier hebben uw gordijnen niet alleen een functionele werking, maar geven ze uw interieur ook een stijvolle en luxe uitstraling mee.

Contact met uw dealer

Gordijnen en duurzaamheid

Gordijnen en duurzaamheid gaan bij Verosol altijd samen. De producten van Verosol gaan lang mee en zullen u door de isolerende én warmtewerende werking energie besparen. Daarnaast worden alle artikelen uiterst milieuvriendelijk gemaakt. Bij het ontwikkelen van de gordijnen wordt gekeken of de materialen goed recyclebaar zijn. Nieuwe en duurzame ontwikkelingen op gebied van materiaal worden nauwlettend in de gaten gehouden of deze passen bij de kwaliteit die Verosol u wilt bieden. Behalve de reguliere gordijnen zijn andere soorten zonwering bij Verosol eveneens goed vertegenwoordigd. Er is een zeer divers aanbod voor u geselecteerd, zodat er altijd een oplossing op maat voor u beschikbaar is. Kijkt u ook eens bij:

 

Gordijnen en Verosol

Kwaliteit en stijl staat voorop bij Verosol. Deze kernwaarden zijn duidelijk terug te zien in het gehele assortiment gordijnen. Daarbij hebben wij ook service hoog in het vaandel staan. Wij willen u graag adviseren bij uw keuze in zonwering. Wij ontvangen u daarom graag in één van onze verkooppunten, waar wij u op de hoogte kunnen brengen van alle mogelijkheden. Ook online kunnen wij u voorzien in advies. Via onze adviestool doorloopt u een stappenplan, waarbij u onder andere ontdekt hoeveel energie u kunt besparen met Verosol. Zo kunt u vaststellen welke gordijnen het beste bij uw behoeften passen.

Deze website gebruikt cookies. Als u doorgaat gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees hier meer over