Producten

Producten

Innovatieve binnenzonwering

Zonwering van Verosol is zeer geschikt voor iedere ruimte. Wanneer u op zoek bent naar een binnenzonwering voor uw woonkamer of voor werkplekken op kantoor, bent u bij Verosol op het juiste adres. Hier vindt u raambekleding van hoogstaande kwaliteit, welke eveneens zeer mooi zijn vormgegeven. Op deze manier kunt u een goede en stijlvolle toevoeging meegeven aan uw interieur. Daarbij is de binnenzonwering van Verosol zodanig gefabriceerd, dat de ruimte wordt geïsoleerd en de warmte ook ’s avonds behouden wordt. Hierdoor kunt u tot maar liefst 25% op uw energie rekening besparen. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw zonwering.

Contact met uw dealer

Zonwering en privacy

De zonwering van Verosol zorgt niet alleen voor het reguleren van temperaturen en het weren van zonlicht, maar kan u eveneens een privacy bieden. De unieke stoffen van Verosol zijn zo gemaakt, dat scherp zonlicht wordt weerkaatst en dat tegelijkertijd geen inkijk vanaf buiten mogelijk is. Het uitzicht naar buiten blijft behouden. Zo heeft u wel uitzicht maar geen inkijk en creëert u direct meer privacy. Binnenzonwering van Verosol heeft dus een meervoudige werking en biedt een oplossing voor iedere ruimte. Neemt u eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Wij hebben onder andere de volgende producten zonwering voor u geselecteerd:

 

Zonwering van Verosol

Zonwering is een must voor ieder interieur. Bij Verosol vindt u uiteenlopende soorten zonwering, waardoor er altijd voldoende keuze is om uw ramen van een functionele raambekleding te voorzien. Voor gedegen advies kunt u langs bij een van onze verkooppunten. Wanneer u zich alvast wat meer wilt inlezen met betrekking tot ons assortiment en de bijbehorende producteigenschappen, kunt u onze brochure downloaden. Wij verzorgen graag advies op maat en zorgen ervoor dat u de perfecte Verosol zonwering zult vinden.

Deze website gebruikt cookies. Als u doorgaat gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees hier meer over